LOGSOL KFT.

NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow - 2019

Mi töltöttük fel energiával. 65 ha területen, 8 db aggregátorral. Hiba nélküli áramellátás a vihar ellenére is.

Segítünk...
Összefogás keretében 1600 db maszkot biztosítottunk Szabadbattyán lakóinak a vírus elleni védekezésre.
Összefogás keretében 45 családot segítettünk élelmiszer csomaggal, és további 100 család részére folytatunk jelenleg is gyűjtést.
Energiát adunk berendezésünkkel a kiskunhalasi ideiglenes járvány kórháznak.
Energiát adunk további 12 egészségügyi és 7 rendfenntartó szervezetnek, 29 alapellátást nyújtó szolgáltatónak.
Kiemelt készenlétre állással segítjük a járvány leküzdésében részt vállaló szervezetek energia ellátását.
Ránk lehet számítani!

2x700 kVA Deutz szinkronizált berendezés

Az új logó első tulajdonosa. 880 kVA MAAG Mitsubishi motoros áramfejlesztő MAN teherautóra szerelve.Fiatal Civil Kurázsi Egyesület

Tisztasági csomagok találnak új gazdákra szerte fejér megyében

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/tisztasagi-csomagok-talalnak-uj-gazdakra-szerte-fejer-megyeben-4026213/?fbclid=IwAR1DOIX-SeoPXtK6jYRZ22fhzlDPNuzjbjgE-6ADE4wAZxmnJxXoZjAhjHs

Segítünk...

   “Egy kicsi mozgás mindenkinek kell”
Várunk mindenkit egy kis mozgásra! Edzettségi szintnek megfelelően 3 edzésből választhattok majd, ha kilátogattok vasárnap 9:00-kor .SIMON PLASTICS KFT.

A versenyképesség-növelő támogatási program
A versenyképesség-növelő támogatási program keretében adtunk át támogatói okiratot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel. A munkahelyek megvédése mellett már a gazdaság fellendítése is látszik, a cégekkel kapacitásuk növeléséről, új technológiák alkalmazásáról, és termékkínálatuk bővítéséről tárgyaltunk. Nagyon örülök, hogy a Fejér megyei cégek élnek a kormány gazdaságtámogató programjaival, és nyernek vissza nem térítendő támogatást. A külügy által indított programban 806 vállalat nyújtotta be pályázatát, a cégek 377 milliárd forintnyi beruházás megvalósítását vállalták. A fejlesztéseknek köszönhetően 143 618 munkahelyet sikerül megvédeni, ehhez a kormány 178,5 milliárd forintnyi támogatással járul hozzá. A Honsa Alkatrész Kereskedelmi Kft. 564,81 millió forintos beruházása 282,4 millió forint állami támogatást kap. A Parafix Hungária Ipari és Kereskedelmi Kft. 577,35 millió forintos beruházása 287,27 millió forintos költségvetési támogatással számolhat.
A Simon az Év Beszállítója – A kőszárhegyi vállalat 35 évnyi munkáját ismerték el

A Nemzeti Befektetési Ügynökség a Pesti Vigadó koncerttermében tartotta az „Év Befektetője” gálaműsorát, amelyen idén megyei vállalat képviselőit is színpadra szólítottak.

Az „Év Befektetője” gálán minden évben az elmúlt év legjelentősebb beruházásait végrehajtó vállalatok, valamint egy ipari park és egy hazai beszállító részesülnek elismerésben. Ez utóbbi idén a műanyag termékeket előállító kőszárhegyi Simon cég lett, amely a gálán az „Év Beszállítója” címet vehette át Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől. A miniszter ünnepi beszédében utalt a keleti nyitás eredményeire. Elmondta: az európai recesszió ellenére hazánk ipara erősödik. Ehhez szükség volt arra a fordulatra, amely 2010-ben vette kezdetét. Mára a kezdeti közel 90 százalékos nyugati gazdasági kiszolgáltatottsággal szemben 58 százalékos a hazai piac keleti becsatornázottsága.

Az „Év beszállítója” díjat a kőszárhegyi vállalkozás alapítója, Simon István két gyermeke, Péter és Zulejka társaságában vette át. Rajtuk kívül a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) – más kategóriákban – díjazott még gyógyszeripari multit, hazánkban új gyártóhelyeket létesítő akkumulátorgyártó világcéget, valamint dinamikusan fejlődő ipari parkot is.

A mára cégcsoporttá gyarapodó vállalat 1985-ben alakult egyszemélyes vállalkozásként, amely azóta is 100 százalékos magyar tulajdonban van. Közben azonban az ország meghatározó műanyagipari gyártójává növekedett. A jelentős részben autóipari partnerek számára beszállító vállalkozást immár 5 esztendeje Simon Péter, az alapító Simon István fia vezeti, aki lapunknak elmondta, az „Év Beszállítója” díj elnyeréséről csupán nemrégiben értesítette őket a HIPA, amely a lehetséges jelöltek közül a kiválasztási folyamatot zárt ajtók mögött bonyolította. Meglepetésként érte hát a megtiszteltetés az idén 35 esztendős vállalatot, amely épp szervezeti átalakítás előtt áll. A Simon István e. v. ugyanis február 20-ától Simon Plastics Kft. néven folytatja tevékenységét.

Mint Simon Péter fogalmazott, a díjban, amely számukra nagy megtiszteltetés, minden bizonnyal kifejeződik az elmúlt 35 év stabilitása, folyamatos gyarapodása és a vevők elégedettsége. A technológiájában is folyamatosan fejlődő vállalat jelenleg több mint 400 kollégával dolgozik, az eddigi legnagyobb, 1200 tonnás fröccsöntő gépük pedig épp e hét elején érkezett meg hozzájuk. Talán épp a vevői igények proaktív kielégítése az a tényező, amely miatt a vállalat az autóipar nehézségei ellenére is stabil növekedési pályán áll.